Ako se suprotstaviš Konteu, onda pakuj prnje: JOŠ JEDAN BRAZILAC "LETI" IZ ČELSIJA!

Sport

06.11.2017

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina Dijega Koste dobro je poznata svima koji prate fudbal, a takođe je poznato da je razlog što je stameni špic ispao iz tima Čelsija njegovo otvoreno neslaganje sa menadžerom Antoniom Konteom. U nemilost italijanskog trenera mogao bi da padne po istom receptu i njegov zemljak David Luiz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luiz će debelo platiti neslaganje sa Konteom

Kod Italijana nema praštanja, David Luiz ga je psovao, onda dovodio u pitanje njegovu taktiku, a sve glasnije se priča e da je takve činio i u Pari Sen Žermenu.

Sada su engleski mediji lansirali priču da će Čelsi prodati Brazilca, da je budućnost Kristensen koji je bio odličan protiv Junajteda.

Luiz je pre dve sezone, kada se vraćao u Čelsi iz PSŽ-a stigao za 60 miliona funti, što je rekordan novac za nekog defanzivnog fudbalera. Sada Čelsi želi da se reši svadljivog štopera, ali je problem ko bi želeo da dovede igrača od 30 godina, uz to sa veoma problematičnim ponašanjem, koje može da naruši harmoniju u svakoj ekipi.

Jedina opcija je da ga Čelsi "utopi" Kinezima, koji se lagano razbacuju velikim svotama novca, a prošle zime su i Oskara doveli za neshvatljivo veliki novac, upravo sa "Stamford bridža".

"Plavci" neće prihvatati ponude ispod 60 miliona, a nije isključeno da Daleki istok bude u zimskom prelaznom roku nova destinacija za Davida Luiza.

Pa se ti posle svađaj sa Konteom... Ne samo da te otera iz Čelsija, već te nema ni na fudbalskoj mapi nakon toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading