INTER DOČEKUJE REAL U BICI ZA OPSTANAK U LŠ: Ranjeni velikanu jure spas u eliti!

Autor:

Sport

25.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za nastavak četvrtog kola i rasplet situacije u grupnoj fazi Lige šampiona! Kao i uvek, osam utakmica je na programu večeras, ali pažnju javnosti prvenstveno privlače oni najveći, a centralni događaj biće u Milanu. Neočekivano, u borbi za goli život nalaze se Real Madrid i Inter (RTS 1, 21.00), koji trenutno u grupi B zauzimaju treću i četvrtu poziciju sa četiri, odnosno dva boda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodrigo postiže gol na prvom meču protiv Intera

Kada govorimo o kalkulacijama, neke stvari su jasne, očekuje se da će Borusija Menhengladbah potvrditi status favorita protiv Šahtjora jer je pre dve i po nedelje u Donjecku slavila 6:0. Pred večerašnji duel u Nemačkoj crno-beli su prvi sa pet bodova, dok ukrajinski prvak ima isti broj bodova, kao i kraljevski klub.

Italijanski i španski velikan u međusobnom susretu moraju da idu na pobedu jer čak im ni nerešen rezultat ne može doneti mir. Gora situacija je, naravno, po tim sa Apenina koji ima samo dva remija, a ne može da se hvali i nekim preteranim optimizmom pošto je u prošlom kolu poražen u prestonici Španije sa 3:2.

- Mi smo daleko od odlične ekipe još uvek. Naša celokupna pažnja je usmerena na utakmicu s Real Madridom, znamo svoju situaciju u grupi. Pobeda nam je imperativ jer imamo samo dva boda posle tri kola - rekao je Antonio Konte pred susret s prvakom Španije.

Jedina prednost za nero-azure mogao bi da bude izostanak kičme ekipe koju predvodi Zinedin Zidan jer u grad mode zbog povreda nisu doputovali najbolji strelac Karim Benzema i štoper i kapiten Serhio Ramos, koji su inače bili strelci po jednog pogotka pre dve i po nedelje protiv Kolarova i saigrača na stadionu "Alfredo di Stefano".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading