SMILJANIĆ OPTUŽUJE ČELNIKA "ROMANTIČARA": Majkić je oteo novac od OFK!

Autor:

Sport

25.11.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Beograd, koji sebe smatra pravnim naslednikom 1911. godine osnovanog BSK, preživljava najteže dane u slavnoj istoriji. Klub sa oronulog Omladinskog stadiona, kom su nedavno čak bili isključeni struja i grejanje zbog nagomilanih dugova, bori se za opstanak u trećoj ligi, a pojedini članovi Skupštine "romantičara" svu odgovornost za tavorenje plavo-belih upiru u Nina Došena Majkića.

RepublikaFoto: Starsport
Omladinski stadion

Tako Miloš Smiljanić za Srpski telegraf iznosi teške optužbe na račun predsednika upravnog odbora četvorostrukog osvajača Kupa Jugoslavije.

- Majkić je, kao advokat i ugledan pravnik, a na predlog legendi, između ostalih, pokojnih Ilije Petkovića, mog kuma i Božidara Milenkovića, došao na čelo kluba pre dve i po godine i obećao preporod. Međutim, od svega toga nije bilo ništa, on za sav taj period gazdovanja nije uneo niti jedan dinar u klub! Čak je 3.500.000 dinara prebacio na račun advokatske kancelarije u kojoj radi umesto da taj novac bude preusmeren u EPS ili JKP Vodovod i kanalizacija da bi OFK Beograd platio makar deo dugovanja i ušao u reprogram. Jeste on nasledio veliki dug, to niko ne osporava, ali je činjenica da ni najmanje nije uzdigao - rekao je smenjeni član UO "romantičara" i nastavio sa kritikama na račun Majkića, ali i sekretara kluba Zdravka Jokića.

- Obećao nam je Majkić veštačku travu, rekao da se o tome dogovorio sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom, ali, naravno, da toga nije bilo ništa. Takođe, u klupskim stanovima borave ljudi kojima tu nije mesto, a njegov saradnik Jokić je čak neke pare uzimao na ruke. Zato deo nas, članova Skupštine OFK, traži vanrednu sednicu kluba po završetku polusezone - ističe u dahu Miloš Smiljanić za naš list.

RepublikaFoto: Starsport

Majkić: Neću da se bavim optužbama

Srpski telegraf je za komentar pozvao i Nina Došena Majkića, predsednika UO OFK Beograda, ali nam je prestonički advokat rekao da ne želi da se bavi Smiljanićevim optužbama.

- Ja sam čovek od ugleda i integriteta i zaista nemam nameru da se u ovom trenutku bavim neistinitim optužbama Miše Smiljanića - kratko nam je rekao Majkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading