KONTE ODBRUSIO REALU: Ne smete da PLAČETE!

Autor:

Sport

24.11.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći derbi 4. kola Lige šampiona igra se u Milanu gde se sastaju Inter i Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Meč je vrlo važan i za jedne i za druge, a španski mediji su naširoko objavili da će "kraljevi" biti veoma oslabljeni u tom susretu.

U Milano su otputovali bez Karima Benzeme, Fedea Valverdea, Alvara Odriozole i Serhija Ramosa, dok su pozitivni na koronavirus Militao i Jović.

- Mislim da Madriđani ne smeju da plaču zbog svojih izostanaka. Imaju kadar sa puno odličnih igrača. Ono što mediji pišu o Realovim izostancima meni je smešno - izjavio je trener Intera Antonio Konte pred susret sa Realom.

- Za nas je ova utakmica finale. Znamo istoriju Reala, ali ne samo prošlost, već i sadašnjost. Znamo da nemamo puno opcija, već da moramo da izvučemo dobar rezultat. Pokazali smo ranije da možemo da budemo fokusirani i pobedimo - kazao je Konte.

Real je u prvom susretu dva rivala slavio sa 3:2 u Madridu, a u tom meču za Inter nije igrao prvi napadač Romelu Lukaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading