Da li su PRERANO OTKRILI KARTE? Evo ČIME MANČESTER SITI PLANIRA DA VRBUJE MESIJA!

Autor:

Sport

24.11.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpraćenija priča na fudbalskom tržištu u poslednje vreme je saga o Leu Mesiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mančester siti ozbiljno želi da dovede Lea Mesija

Argentinski mag celu je karijeru proveo u Barseloni, ali sada deluje kao da mu je konačno prekipelo zbog lošeg stanja u klubu, pa već mesecima "flertuje" sa Pepom Gvardijolom i Mančester sitijem.

Nije sporno da "građani" imaju više novca čak i od Barselone, ali mnogi veruju da će kada se prašina bude slegla Mesi ipak ostati veran "Blaugrani".

Među njima, logično, nije španski stručnjak na čelu mančesterskog kluba, pa je sada skovao plan kojim bi ubedio jednog od najboljih fudbalera ikada da mu se pridruži na Ostrvu.

RepublikaFoto: Tanhug/AP
Da li bi Mesi stvarno mogao da napusti Barselonu?

Kako navode mediji iz Engleske, on je Mesiju ponudio nerealni desetogodišnji ugovor!

 

 

 

Naravno, ne bi višestruki osvajač "Zlatne lopte" igrao posle svoje četrdesete godine, nego bi polako napredovao iz igračke u trenersku ili direktorsku funkciju, što bi moglo da mu pruži priliku da dostigne novi nivo legendarnosti.

Bilo kako bilo, svaka čast Sitiju na ambiciji, ali jednostavno ne deluje realno da bi Mesi ikada mogao da napusti Barselonu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading