DA LI JE JAVA ILI SAN? Gvardiola i Mesi ponovo zajedno - moguće je!

Autor:

Sport

24.11.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Font, jedan od favorira u trci za predsednika Barselone, kaže da će pokušati da stvori uslove za ostanak Lionela Meisja, ali, i povratak Pepa Gvardiole na "Kamp Nou".

Lionel Mesi i Pep Gvardiola

- Znamo da je postajala ozbiljna mogućnost da Mesi još prošlog leta ode iz Barselone. Nadam se da se to neće desiti ni 2021. godine. Izbori su za 60 dana, dobićemo novog predsednika, novi izvršni odbor i novi projekat. Želimo da Mesi ostane za nas je to najvažnije. Znamo da Leo želi da pobeđuje, ali u poslednje vreme nije se vodilo računa o tome. Verujem da ćemo ukoliko pobedimo na izborima moći da mu ponudimo nešto novo- istakao je 48- godišnji Font.

Mesi je u Barseloni od svoje 13 godine. Kao njegova najverovatnija destinacija, ukoliko napusti Kataloniju, spominje se Mančester siti, gde je trener Pep Gvardiola.

- Uvek kada Pep govori o tome, jasno kaže da veruje da će Mesi ostati u Barseloni, jer je on sinonim za klub. Znam da želi da karijeru završi u Barseloni- kaže Font.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kandidat za predsednika se dotakao i mogućnosti da se Gvardiola vrati u Barselonu. Vodio je "blaugranu" sa klupe u periodu od 2008. do 2012. godine i u tom periodu je osvojio tri titule šampiona Španije i dve Lige šampiona.

- Želimo da stvorimo uslove da se Pep u jednom trenutku vrati u Barselonu. Ovo je njegova kuća. Računamo na njegovu vezanost. Sigurno je da bi Gvardiolin talenat doneo mnogo toga dobrog klubu-rekao je Font.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading