Real Madrid ODUSTAO OD MBAPEA: Kraljevski klub SPREMA PONUDU KOJA MOŽE DA SPASE REPREZENTATIVCA SRBIJE!

Autor:

Sport

23.11.2020

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid konačno je odustao od potere za Kilijanom Mbapeom, pa se sada okrenuo transferu koji bi mogao da ima presudan uticaj na karijeru jednog srpskog reprezentativca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Kraljevski klub probaće na leto da "ubije dve ptice jednim kamenom" tako što će u isto vreme dovesti Erlinga Holanda i otarasiti se našeg Luke Jovića.

Ovakav razvoj situacije bio bi spektakularan, pošto osim želje Holanda da u karijeri zaigra za Real ne postoji nijedna naznaka da Dortmund želi da ga proda.

Još manje je jasno zašto bi to uradili u zamenu za Jovića, koji posle sjajnih partija u Ajntrahtu nije uspeo da se nametne u Madridu, ali to vam je fudbalsko tržište.

Jedino objašnjenje je da "Los Blankosi"  žele što manje da opterete budžet, pa umesto Mbapea dovode Holanda koji ima otkupno klauzulu od 75 miliona evra, sa znatno manjim zahtevima za platu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Madriđani umesto Mbapea žele Erlinga Holanda

Jović očigledno bolje funkcioniše u Bundesligi, a ako neko ume da revitalizuje igrače posle stagniranja u karijeri, onda je Borusija iz Dortmunda.

Nagađa se da bi u slučaju trampe Madriđani platili skoro celu otkupnu klauzulu plus reprezentativca Srbije, dok bi ih Mbape košta znatno više od 150 miliona evra.

 

Gledajući da je Real Jovića platio 60, svakako bi bili u "plusu" u poređenju sa zvezdom PSŽ-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading