Golman reprezentacije Srbije SA URNEBESNOM ANEGDOTOM: Pa GDE SI BIO PROTIV ŠKOTSKE?!

Autor:

Sport

23.11.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Čukaričkog, Đorđe Petrović, dobio je poziv u nacionalni tim pred meč sa Rusijom, a za klupski sajt je izjavio da je bio šokiran kada je saznao da će biti deo „orlova“.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Đorđe Petrović

Marko Dmitrović je napustio reprezentaciju pred ovu utakmicu, Đorđe Nikolić je bio pozitivan na koronavirus, pa je Petrović bio zamena Predragu Rajkoviću.

– Veče pred meč protiv Rusije, trener golmana Čukaričkog Oliver Kovačević saopštio mi je da odem do kluba, da uzmem opremu i rukavice i da produžim za Staru Pazovu. Bio je to šok za mene, ali ujedno i neverovatan doživljaj i ostvarenje dečačkih snova. Iskreno, većinu reprezentativaca sam po prvi put tamo upoznao. Od ranije sam poznavao Radonjića, koji je bio u Čukaričkom kad sam ja ušao u prvi tim, do sam Pavlovića i Vlahovića znao iz mlade reprezentacije - rekao je Petrović, a prenela "Sportska centrala".

 

 

 

Zanimljivo da mu je upravo Rajković bio jedan od idola.

– On mi je, kao i svim klincima koji su se bavili fudbalom u tom periodu, bio jedan od idola. To je period kad je sa mladom selekcijom osvojio titulu prvaka Evrope u Litvaniji, potom postao prvak sveta na Novom Zelandu. A, sticajem okolnosti, trenirao sam kod njegovog tadašnjeg trenera, Aleksandra Sarića u kampu, čak imam i sliku sa Rajkovićem kao uspomenu - dodao je on.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Petrović

Ispostavilo se da je Petrović na neki način doneo sreću reprezentaciji koja je ostvarila prvu pobedu u mini ciklusu od tri utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading