STANKOVIĆ NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Zvezda POTPUNO OSAKAĆENA na Gent!

Autor:

Sport

23.11.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju važan evropski meč protiv belgijskog Genta, a trener crveno-belih Dejan Stanković se suočava sa ogromnim problemima .

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crvena zvezda u Gentu ima priliku da napravi ključan korak ka plasmanu u 1/16 finala Lige Evrope, ali Dejan Stanković će imati ozbiljnu glavobolju prilikom sastavljanja startnih 11.

Susret će zbog suspenzije sigurno propustiti Seku Sanogo, a povrede i koronavirus su praktično osakatile šampiona Srbije.

Najveći problem predstavlja povreda Aleksandra Kataija, a prema navodima Mozzartsporta šanse da nastupi u četvrtak su minimalne iako u klubu čine sve da ga osposobe za ovaj meč. Najbolji igrač crveno-belih povredio se tokom reprezentativne pauze, u pitanju je primicač, a kako Zvezdu očekuju još dve utakmice u kojima će moći da igraju za evropsko proleće u klubu su odlučili da je najbolje da ne rizikuju.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Nešto veće šanse da se nađe na terenu ima Željko Gavrić, ali će on tek u utorak početi da ponovo trenira sa ekipom, a Stanković će proceniti da li je to dovoljno da bi našao svoje mesto u postavi u Belgiji. Najveće šanse daju se Marku Gobeljiću, koji ima malu rupturu mišića zadnje lože, a nakon novog snimanja biće procenjene i njegove šanse da zaigra protiv Genta.

 

Konačno, spisak problema zaključuje Milan Rodić koji je pozitivan na koronavirus i sasvim izvesno neće biti u Belgiji čak i da dobije negativan nalaz na poslednjem testiranju pred utakmicu.
Meč je na programu u četvrtak od 18.55 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading