FUDBALER ZVEZDE NASLEDNIK MATIĆA U JUNAJTEDU? Britanci znaju nešto što mi ne znamo!

Autor:

Sport

23.11.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović našao se u užem izboru idealnih kandidata, mlađih od 23 godine, za naslednika Nemanje Matića u Mančester junajtedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Britanski portal "Breakingthelines.com" uradio je analizu po statističkim parametrima i svrstao Petrovića među trojicu idealnih, uz reprezentativca Obale Slonovače Ibrahima Sangarea iz PSV-a i Engleza Harija Vinksa iz Totenhema.

- Pre nego što je postao jedan od najdominantnijih veznih fudbalera u Evropi, Matić se razvijao u Crvenoj zvezdi, od 2000. do 2004. godine. Dve decenije kasnije, Petrović se našao u istom klubu nakon što se u avgustu 2019. pridružio iz Rada za 400.000 evra- navodi britanski portal.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović

- Petrović još nije sasvim ''zapalio'' fudbalski svet, ali poseduje fizičku sposobnost, sposobnost za igru kratkih pasova, prekid napada rivala i brzog donošenja odluka da pod pritiskom povuče pravi potez- kaže se u objašnjenju.

 

 

 


Portal podseća da je Sporting iz Lisabona u junu nudio četiri miliona evra, ali da je je Zvezda tražila najmanje pet, plus 15 odsto od narednog transfera.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading