NIJE OVO NIKAKVA UVERTIRA ZA GENT! Stanković pravo u CENTAR posle derbija na "Karađorđu"!

Autor:

Sport

22.11.2020

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf aktuelnog srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda je rešila u svoju korist derbi 15. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine na "Karađorđu" rezultatom 2:0, a trener crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika kojima je čestitao novi trijumf.

- Fenomenalna utakmica protiv druge ekipe u Srbiji. Bilo je ovo teško gostovanje, ali mislim da svi zaslužuju pohvale. Ovo su važna i teško izvojevana tri boda. Dobro spremljena, a potom i „predstavljena“ utakmica na terenu od strane igrača. Čestitam im na pobedi, zaslužili su je u potpunosti - počeo je Stanković.

Gust raspored ima Crvena zvezde, ali Stankoviću je najbitnije da se na nedeljnom duelu niko nije povredio.

- Svaki meč je priča za sebe. Važan je bio i današnji duel sa Vojvodinom, a isto tako će biti i protiv Genta. Nisam doživeo susret sa Vojvodinom kao uvertiru u nešto. Umor je prisutan i biće ga, jer su se igrači mnogo potrošili. Meni je ipak najvažnije da se niko nije povredio. Ostaje nam da radimo na oporavku i da se što bolje spremimo za četvrtak - zaključio je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading