NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Pitali su Lalatovića o PENALU za Zvezdu, trener Voše KIPTI od BESA!

Autor:

Sport

22.11.2020

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni srpski šampion napravio lepu uvertiru za Ligu Evrope, a Voša sada gleda u leđa Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u 15. kolu Superlige Srbije od Crvene zvezde na "Karađorđu" (0:2), a trener "lala" Nenad Lalatović rekao je za "TV Arenasport" neposredno posle meča da je nezadovoljan igrom svojih izabranika. Strateg Novosađana je apostrofirao greške u odbrani prilikom primljenih golova i posebno način na koji je skrivljen penal nad Veljkom Nikolićem u 74. minutu utakmice, a koji je precizno realizovao napadač gostiju El Fardu Ben.

- Imam puno toga da zamerim mojim igračima. Dva naivna gola, Gajića niko ne blokira, zatim penal je takođe napravljen na glup način. Borjan je bio igrač utakmice, Zvezda nije nešto specijalno odigrala. Ne smemo da primamo ovakve golove koji nisu plod akcija, već naših grešaka - izjavio je Lalatović.

Podsetimo, Vojvodina je porazom pala na treće mesto superligaške tabele, sa dva boda manje od drugoplasiranog Partizana, dok za liderom zaostaje 11 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading