KARAMELE PREKINULE LOŠ NIZ: Everton pokorio London, Fulam ne ume da pogodi penal!

Autor:

Sport

22.11.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Evertona savladali su Fulam sa 3:2 u devetom kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dukure postiže gol

Gosti iz Liverpula su tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza, dok Fulam i dalje čeka na prvi trijumf u Premijer ligi ove sezone.

Everton je poveo već u 1. minutu, Rišarlison je sjajno uposlio Kalvert-Luina, a ovom nije bilo teško da savlada Areolu. Ipak, ubrzo stiže odgovor Fulama koji je uspeo da izjednači preko Rida. Slavlje domaćina trajalo je samo par minuta, a onda je Dinj asistirao Kalvert-Luinu koji postiže svoj drugi gol na meču.

Do kraja poluvremena još jedna asistencija Dinja i gol glavom Dukurea za 3:1.

Fulam je bolje zaigrao u nastavku, kada je ušao i Aleksandar Mitrović. Ipak, nastavli su se problemi tima Skota Parkera sa izvođenjem penala. Promašili su treći uzastopni jedanaesterac, a ovog puta se obrukao Kavaljero, koji se okliznuo, nepravilno šutirao i prebacio gol.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Nekoliko trenutaka kasnije Loftus-Čik uspeva da smanji na 3:2, ali Fulam do kraja meča nije mogao do izjednačenja i boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading