DEKI BACIO "DELIJE" U TRANS: Novi Modrić na "Marakani"!

Autor:

Sport

20.11.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđa mu se blistava karijera.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković uporedio je u razgovoru za "Mocartsport" vezistu Veljka Nikolića sa Lukom Modrićem.

- Njegove brojke govore sasvim suprotno od njegove fizike. On je pretalentovan igrač, može da bude koristan na više pozicija. On je ozbiljan lepak u ekipi koji povezuje mnogo toga. Predviđam mu baš ozbiljnu karijeru, može da bude veliko iznenađenje za sve u Srbiji. Mora da radi na sebi. Hajde da vratimo slike pre 15 ili koliko godina kada je Luka Modrić bio u Dinamu - izjavio je Stanković i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Liči na Modrića - Veljko Nikolić

- Ne bih rekao... Ja znam šta upoređujem. Ima mnogo sličnosti s Modrićem. Možda i nešto više u odnosu na period kada je Luka imao 20 godina. Mislim čak da Velja može ranije da počne da igra na poziciji gde sada igra Modrić. On je igrao malo više, sada igra ispred odbrane zajedno sa još jednim snažnijim igračem. Da bude i carina i konstrukcija... Ubeđen sam da to Velja može. Tome težimo - odgovorio je Deki na pitanje da nije malo preterao.

Podsetimo, Nikolić ima 21 godinu, a u crveno-belom dresu odigrao je 24 meča na kojima je postigao četiri pogotka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading