Čuvar mreže OČAJAN, čak je spreman I DA SE ODREKNE PLATE: Najskuplji golman na svetu MOLI ZA TRANSFER!

Autor:

Sport

20.11.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kepa Arizabalaga figurativno je "iskopao sopstveni grob" katastrofalnim partijama u Čelsiju, pa sada moli za bilo kakav transfer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kepa Arizabalaga

Video je Kepu svojevremeno Mauricijo Sari kao najperspektivnijeg čuvara mreže na svetu, pa je rešio da vlasnika Čelsija Romana Abramoviča "olakša" za 80 miliona evra kako bi ga doveo.

To je i dalje najveća suma ikada plaćena za nekog čuvara mreže, ali Kepa ne da je razočarao, već je na grbaču naneo gnev svih navijača londonskih "plavaca" nezalaganjem za tim i neracionalnim ponašanjem, poput onog kada je odbio da izađe sa terena iako je Sari već izvršio izmenu kako bi ubacio Kabalera da brani penale u FA kupu protiv Arsenala.

Katastrofalno je branio, im preku narav, pa ga je Čelsi svega godinu dana kasnije zamenio sa Eduardom Mendijem, golmanom Rena koji je od prelaska u Čelsi primio svega svega tri gola na devet mečeva, sačuvavši mrežu čak šest od tih puta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eduard Mendi pokazao se kao pun pogodak u ulozi Kepine zamene, pa za Španca na "Stamford bridžu" više nema nade

Sada kada nema više šanse da se izbori za mesto između stativa, Kepa je "promenio ploču", pa skromno traži bilo kakav transfer, pa makar to bila pozajmica.

 

 

 

Toliko je nisko pao Španac da je čak spreman i da se odrekne velikog dela svoje plate, koja trenutno iznosi basnoslovnih 150 hiljada funti nedeljno, ali je pitanje dali će ga iko posle nastupa u Čelsiju tražiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading