(VIDEO) KAKAV MAĐIONIČAR: Potez mladog reprezentativca Engleske OSTAVLJA BEZ REČI!

Autor:

Sport

20.11.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fil Foden jedan je od najprivilegovanijih fudbalera današnjice, pošto u dresu reprezentacije i Mančester sitija uči od najboljih tehničara na planeti. Ne libi se to ni da pokaže, pa je poslednjim u nizu sjajnih poteza ostavio fudbalske fanove bez daha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fil Foden

Igrali su Englezi sa Islandom u poslednjem kolu Lige nacija, pa su ih pregazili rezultatom 4:0.

Mladi Foden bio je neprikosnoveni heroj ove utakmice, postigavši dva gola i asistenciju, ali nisu ti potezi privukli pažnju svetskih medija, nego jedan u kome je Englez neodoljivo podsetio na Mesija, Ronalda ili vašeg omiljenog driblera.

On je krenuo da se ubacuje u napadačku fazu, ali je lopta bila na drugom krilu. Čilvel ga je snimio kako utrčava, pa je poslao nepreciznu dijagonalu na drugu stranu terena.

Nije delovalo kao da će Foden do nje doći, ali je onda on upalio turbo, pa ne samo da je stigao loptu, već ju je primirio kao što toreador to radi sa bikom.

Potom se dao u trk, gde je još jednim moćnim driblingom ostavio defanzivca Islanda "u prašini", ali nažalost ovu priliku nije krunisao golom.

Bilo kako bilo, njegov učinak bio je spektakularan, a ukoliko tako nastavi, uskoro bi mogao da postane jedan od lidera nove generacije "Godog Albiona".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading