NIJE MU BILO LAKO: Fernandeš tugovao zbog Totenhema!

Autor:

Sport

19.11.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruno Fernandeš je trenutno jedan od najboljih fudbalera Mančester junajteda, ali je 2019. godine vrlo lako mogao da postane član Totenhema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš

U leto 2019, portugalski vezista je bio dogovorio lične uslove sa ekipom iz Severnog Londona. Međutim, sve su stopirali čelni ljudi Sportinga, koji nisu bili zadovoljni ponudom Totenhema.

- Smatrali su da to nije dovoljno novca i da klub od igrača kao što sam ja mora da dobije više. Nisam bio besan, nego tužan. Mislio sam da mi se u tom trenutku nikada neće ostvariti san da zaigram u Premijer ligi. Totenhem je veliki klub - prisećao se Bruno Fernandeš.

Međutim, samo pet meseci kasnije na adresu lisabonskog kluba stigla je ponuda vredna 68 miliona funti od Mančester junajteda.

- Očigledno je da se sve u životu dešava sa razlogom. Nisam otišao u Totenhem, jer se spremalo nešto posebno. Radio sam još bolje i onda sam ispunio dva sna – da budem deo Premijer lige i da nosim dres Mančester junajteda - rekao je Bruno.

Od dolaska u redove „Crvenih đavola“ Fernandeš je na deset gostovanja postigao 10 golova, a pet puta je asistirao. To je najbolji učinak u istoriji Premijer lige nekog igrača u prvih deset utakmica na strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading