OPTUŽIVANI BIZNISMEN POMAŽE IVICI U OSTVARIVANJU CILJA: Gagi Argentina gura Tončeva na čelo FSS!

Autor:

Sport

19.11.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Tončev (52) želi po svaku cenu da postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a na tom putu očigledno ne bira saveznike. U ostvarivanju ciljeva možda ima pomoć ljudi koji su verovatno s one strane zakona i koji udaraju na državu, a to je indirektno dokazano i na njegov rođendan, koji je proslavio u utorak.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tončev

Naime, predsedniku Radničkog je rođeni brat Novica na Instagramu čestitao rođendan, objavljujući zajedničku fotografiju, a među prvima ju je prokomentarisao kontroverzni biznismen Dragoslav Ilić, poznatiji kao Gagi Argentina. Zato ne bi bilo iznenađenje da mu je on vetar u leđa u nameri da sedne u fotelju na Terazijama 35. Inače, Ilić se u Srbiji predstavlja kao bogati trgovac naftom, ali je u više navrata dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima. On je to demantovao, što se može videti i po medijskim napisima proteklih godina u kojima se spekulisalo da mu je u stvari posao sa naftom samo pokriće za mutne radnje.

SPORNI KOMENTAR

- Više od brata. Ivice, srećan ti rođendan, da si nam živ i zdrav - napisao je Tončev, a nadovezao se Gagi.

- Da je živ još 100 godina - napisao je Ilić u komentaru sa emotikonima smajlija i dve čaše vina, koji je lajkovao i Novica.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Novica Tončev

Redakcija Srpskog telegrafa pozvala je za komentar Ivicu Tončeva da bi objasnio da li i koliko dugo poznaje čoveka koji, između ostalog, redovno na Instagram profilu gnusno vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Iskreno, čoveka ne poznajem, a nemam Instagram i ostale društvene mreže. To što je ostavio čestitku na fotografiji morate da pitate onog ko je postavio tu sliku - rekao je Ivica Tončev za naš list, dok nam je njegov brat poručio da je lepo primati čestitke, kao i da je njegovo privatno i poslovno delovanje transparentno, pa da ga na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi, od kojih mnoge ne poznaje lično.

RepublikaFoto: instagram.com/gagi_serbia_
Gagi Argentina

S druge strane, ostaje nejasno zbog čega Ivica Tončev ne govori istinu kada tvrdi da ne poznaje Gagija Argentinu. Naime, njih dvojica su prošle godine zajedno gledali finale Lige šampiona u Madridu između Liverpula i Totenhema.

KRIMINALNE VEZE

Ovo nije prvi put da se Ivica Tončev dovodi u vezu sa navodnim narko-bosovima i opasnijim kriminalcima, o čemu je Srpski telegraf juče pisao. Podsetimo, u javnosti se govorilo o njegovom sastančenju sa Rodoljubom Radulovićem poznatijim kao Miša Banana, koji je osuđen na 11 godina robije zbog šverca kokaina u klanu Darka Šarića. Kako su pre nekoliko godina pisali mediji, Tončev je u Austriji imao firmu sa Milutinom Markovićem zvanim Puta, koji je, prema informacijama obaveštajnih službi, povezan sa međunarodnim kanalima trgovine drogom. Ivica je navodno i veliki prijatelj sa Nenadom Milenkovićem iz Surdulice, za kog se sumnjalo da trguje heroinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading