RAMOS PRAVI ŠOU NA TRANSFER PIJACI: Nejmar i Mbape pred odlukom VEKA!

Autor:

Sport

18.11.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijan Mbape i Nejmar na kraju bi, ipak, i dalje mogli da ostanu u PSŽ-u.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Kilijan Mbape

Informacije se menjaju svakodnevno. Prvobitno je Nejmar bio raspoložen za produžetak ugovora kada je video u kakvoj je Barselona situaciji, a potom se došlo do informacije da Brazilac ipak čeka izbore na Kamp Nou. Sa druge strane navodno Kilijan Mbape je voljniji za produžetak ugoovora, ali samo ukoliko se u njega ubaci klauzula koju bi zainteresovani klubovi mogli da plate, a to se pre svega odnosi na Real.

Najnoviju informaciju servira "As" a to je da su dve zvezde ispostavile svoje uslove. A oni se svode na samo jedan. Da u Pariz dođe kapiten Reala Serhio Ramos.

Isti izvor navodi i da je Nejmar navodno zvao Ramosa kako bi ga ubedio da dođe u Pariz rečima "Ako dođeš, sledećeg dana potpisujem novi ugovor, a i Kilijan će uraditi isto."

Videćemo šta će biti od svega, ali da u ovoj priči ima nečeg opipljivog dovoljno govori činjenica da pregovori Ramosa i Reala oko novog ugovora nisu ni približno glatki. Ramos želi ugovor na dve godine, a Real zbog poodmaklih godina igrača, nije voljan da produži na više od jedne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading