EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Zvezda sprema MEGAPOJAČANJE! Crveno-beli PREGOVARAJU sa Ahmedom Musom!

Autor:

Sport

18.11.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je nigerijski igrač koji je nedavno raskinuo ugovor sa Al Nasrom, a postao je prepoznatljiv po višegodišnjim igrama za CSKA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ahmed Musa u dresu selekcije Nigerije

Crvena zvezda traži pojačanja za prolećni deo sezone, a čini se da će "Marakana" tada videti drim tim u našim okvirima pod dirigentskom palicom trenera Dejana Stankovića. Crveno-beli su već dogovorili dolazak štopera Aleksandra Dragovića iz Bajera, a sada se nalaze u pregovorima sa nigerijskim internacionalcem Ahmedom Musom koji su u završnoj fazi.

Nigerijac je nedavno raskinuo saradnju sa Al Nasrom, a fudbalska Evropa ga je upoznala dok je branio boje CSKA, u dva mandata, a u međuvremenu je nastupao i za Lester. On je od 2010. godine čak 95 puta nosio dres sa nacionalnim grbom, postigao je i 15 pogodaka, a može da pokriva sve ofanzivne pozicije, od krilnih, preko mesta polušpica, do klasičnog napadača.

Ukoliko postigne dogovor sa Musom, on bi u Ljutice Bogdana došao kao slobodan igrač čime bi značajno pojačao konkurenciju u špicu. Na poziciji "devetke" neprikosnoven je Italijan Dijego Falčineli, a Milan Pavkov i Ričmond Boaći su na izlaznim vratima tima, s obzirom da malo igraju i tek sporadično dobijaju šansu kod Dekija.

Nigerijac se nalazi u najboljim fudbalskim godinama (28), poseduje bogato iskustvo, a u Zvezdi veruju da bi bio dragoceno pojačanje za potencijalne prolećne izazove u Ligi Evrope. Naš najtrofejniji klub je posle tri runde na dobrom putu da "izađe" iz grupe L, s obzirom da je već osvojio šest bodova. Sa Dragovićem i Musom, šanse u nokaut fazi drastično rastu...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alex

18.11.2020 14:52

Zvezda će biti naš prvi klub u kome će igrati isključivo stranci. To je nemerljiv doprinos razvoju srpskog fudbala.