"MARAKANA" OVO NE PAMTI! "Delije", čik pogodite - evo kada je Boaći poslednji put DAO GOL za Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

18.11.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak koji je promakao mnogima.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći

Centarfor Crvene zvezde Ričmond Boaći nalazi se u veoma lošoj formi i izvesno je da će napustiti klub iz Ljutice Bogdana krajem 2020. godine, kada mu ističe ugovor.

Zanimljiv i veoma redak podatak je da je napadač iz Gane poslednji put zatresao mrežu u crveno-belom dresu pre godinu dana! U pitanju je utakmica osmine finala Kupa Srbije u kojoj je Zvezda 19. novembra 2019. godine savladala Mačvu.

S obzirom da će aktuelnin srpski šampion u nedelju gostovati Vojvodini, Boaćijev golgeterski post će premašiti jednogodišnji period.

Svakako da to nije onaj Boaći iz prvog mandata na "Marakani". Muče ga povrede, igra sve manje, ali nema dileme da je mogao bar neki put da zatrese mrežu rivala. U tekućoj sezoni odigrao je pet utakmica, a bar dve stpostotne prilike imao je u ponedeljak protiv Zlatibora (4:2) na startu pohoda Crvene zvezde na prvi pehar u našem najmasovnijem takmičenju još od 2012. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading