BRUKA KAPITENU SRBIJE DRAŽI INTER OD REPREZENTACIJE: Navijači besni na Kolarova, traže da mu se oduzme pasoš

Autor:

Sport

17.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mnoštvo neizlečivih rana s kojima se suočava srpski reprezentativni fudbal kapiten našeg nacionalnog tima Aleksandar Kolarov rešio je da dodatno sipa so. Ispostavilo se da je iskusnom levom beku pred utakmicu decenije protiv Škotske (poraz na penale 5:4) bilo važnije mišljenje kluba nego da saigračima pomogne da se posle dve decenije domognu Evropskog prvenstva i na taj način obraduju naciju.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Inter je Kolarovu preporučio da presedi duel sa "suknjicama" da ne bi pogoršavao povredu butnog mišića, što je on i učinio.

Postavlja se pitanje sa kakvim motivima jer mu je 35 godina i karijera se bliži kraju, a mogao je da bude deo istorije i od reprezentacije se oprosti na kontinentalnom turniru. Njegov odnos prema grbu razbesneo je i saigrače iz tima, pa Kolarova nije bilo ni na meču protiv Mađarske (1:1) u Ligi nacija, pošto se pokupio i otišao u Milano. Besni su i navijači, koji zahtevaju da se Aleksandru oduzme srpski pasoš.

- Takvima kao što je Kolarov treba oduzeti srpski pasoš. Kako ga nije sramota. U 35 godina nije hteo da ulazi u sukob sa klubom. Da mu ne unište karijeru" i "To je taj veliki kapiten, boli ga uvo za Srbiju. Odlučujuću utakmicu ne sme da odigra jer mu je klub zabranio. Njegova odluka pokazuje sve - samo su neki od komentara na račun Kolarova.

Ispostaviće se da Srbija ni u ovom slučaju nije mogla bez podela. Pa je tako neko Kolarov i briga ga za tim, a neko je Vlahović i Milenković i žrtvovaće kaznu kluba samo da pomogne zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading