BOMBA NA "MARAKANI": Zvezda KONAČNO pronašla zamenu za Rodića! Defanzivac od zime u crveno-belom dresu?

Autor:

Sport

15.11.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra zapaženo u jesenjoj polusezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u zagrljaju sa levim bekom Milanom Rodićem

FK Crvena zvezda već duže vreme traži alternativu Milanu rodiću koji standardno pokriva poziciju levog beka, a izbor je pao na defanzivca Javora, 24-godišnjeg Marka Jevremovića.

On je ponikao u ekipi Brodarca, a ove sezone je u potpunosti "eksplodirao" u dresu Ivanjičana, gde je na 14 utakmica postigao jedan gol, ali je upisao i čak šest asistencija.

Plan crveno-belih je da Jevremović bude zamena za Rodića na mestu po levom defanzivnom boku koje se na "Marakani" pokazalo kao deficitarno ove jeseni. Kada bivši as OFK Beograda nije bio spreman, menjali su ga Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, a u nekim varijantama čak i perspektivni Strahinja Eraković. 

Stanković želi još jednog pouzdanog levog beka, a neke Jevremovićeve poteze možete da pogledate u videu.

Podsetimo, Zvezda se u ponedeljak sastaje sa Zlatiborom u 1/16 finala Kupa Srbije, a očekivanja šefa struke aktuelnog srpskog šampiona pred taj okršaj možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading