VEĆ JE PRELOMIO: Velikan SLAVI, Mbape postavio RADIKALAN uslov Parižanima!

Autor:

Sport

14.11.2020

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Španski "As" prenosi kako rastu šanse Real Madridu da angažuje brzonogog francuskog napadača Kilijana Mbapea. Naime, as "trikolora" je odlučio da Parižanima postavi uslov za produžetak ugovora po kome bi "kraljevski klub" mogao da ga kupi po specijalnoj ceni.

PSŽ je u problemu jer Mbapeova saradnja ističe 2022. godine, a Madriđani ga žele po svaku cenu. Spekuliše se da je šampion Španije već sada spreman da ponudi oko 180 miliona evra, a u slučaju da se saradnja Francuza sa PSŽ-om ne prolongira, on bi mogao na "Santijago Bernabeu" i kao slobodan igrač, doduše tek za godinu i po dana.

Stoga, unošenje pomenute klauzule u novi ugovor se čini kao kompromis po meri sve tri strane. Prvak Francuske bi se obezbedio, bar što se tiče eventualnog obeštećenja, nekadašnji as Monaka bi dobio željenu povišicu plate, a Real mogućnost da ga u nekom momentu kupi po privilegovanim uslovima. Čini se da se nazire kraj velike sage...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading