Fjorentina dovela novog trenera, a ON OTVARA VRATA REPREZENTATIVCU SRBIJE!

Autor:

Sport

13.11.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćezare Prandeli novi je strateg Fjorentine, a njegov dolazak mogao bi da označi kraj mukama reprezentativca Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Kako prenosi "Kalčomerkato", Trener fudbalera Fiorentine Ćezare Prandeli ozbiljno računa na srpskog napadača Dušana Vlahovića u nastavku sezone.

Pod vođstvom Đuzepea Jakinija, Vlahović u poslednje vreme nije imao veliku minutažu. Bilo je to dobro kada je iskusni Italijan stigao na klupu tima iz Firence, igrao je nešto više, davao golove, ali ubrzo je prednost dobio Kutrone, a potom i po dolasku Kaljehona i Španac, pa je Srbin ispao iz kombinacije za startnih 11.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović mogao bi da se nađe u startnih 11 veoma brzo

Prošlog leta je jedan neimenovani nemački klub nudio 25 miliona evra, ali je Fiorentina rekla ,,ne“, Verona ga je želela takođe, Milan se raspitivao, međutim, Vlahović nije promenio sredinu.

 

Kod Prandelija bi mogao da ima značajniju minutažu i priliku da se dokaže da je vredan mesta u najboljem sastavu Fiorentine. Da je, kojim slučajem Jakini ostao do januara, verovatno bi Vlahović morao da pakuje kofere.

Ove sezone, srpski napadač postigao je jedan pogodak u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading