POČELA OPERACIJA NEJMAR: Brazilac RASKIDA UGOVOR sa PSŽ, zna se ko je spreman da proda pola tima!

Autor:

Sport

13.11.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda PSŽ-a, Nejmar želi da napusti klub narednog leta, godinu dana pre isteka ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Čuveni Brazilac navodno nije zainteresovan za prevremeni produžetak ugovora sa Parižanima, koji važi do 2022. godine, piše španski list "Sport".

- Otpočeli smo pregovore sa Nejmarom, Mbapeom i Di Marijom- izjavio je sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo početkom nedelje, ali izgleda da do produžetka ugovora neće doći kada je Nejmar u pitanju.

Još ranije je bilo govora o tome da golgeter, zahvaljujući otkupnoj klauzuli od 180 miliona evra, može da promeni klub. Ipak, ona zbog krize izazvane koronavirusom nije aktivirana, a spekuliše da bi Nejmar narednog leta mogao da bude znatno jeftiniji, ali ne navodi konkretnu sumu.

 


Već su poznati ozbiljni interesenti, kako javljaju španski mediji na prvom mestu njegov nekadašnji klub Barselona.

Navodno su svi potencijalni naslednici aktuelnog predsednika Barselone Đozepa Marije Bartomeua pozvali Brazilca kako bi se informisali o njegovom eventualnom povratku u Kataloniju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Barselona je teško pogođena krizom Covid-19, višemilionski iznosi na ime odštete za njih su sada nezamislivi. Da bi mogli da kupe, odgovorni u Barsi prvo bi morali da prodaju, a blizu izlaznih vrata navodno se nalaze Usman Dembele, Samuel Umtiti, Žunior Firpo, Karles Alenja i Martin Brejtvejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading