STANOJEVIĆ BUKVALNO U TRANSU: Partizan dobio OGROMNO pojačanje pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

12.11.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" su ga sa nestrpljenjem iščekivali.

RepublikaFoto: Starsport
Trener crno-belih Aleksandar Stanojević

Partizan će u nastavak sezone ući jači za oporavljenog vezistu Miloša Jojića koji je izneo utiske o treneru crno-belih Aleksandru Stanojeviću, ekipi, ali i svojoj fizičkoj spremi.

- Dolazak novog trenera doneo je i nove zahteve za sve fudbalere. Dosta je novih lica, nije lako, za svaku promenu potrebni su strepljenje i rad. Na pravom smo putu da vratimo Partizan gde mu je mesto - počeo je Jojić.

Povratnik u Partizan ističe da se povredio nakon 163. "večitog" derbija (1:1).

- Moja povreda nastala je posle derbija. Dan posle utakmice sam osetio naprezanje u predelu prednje lože, mislio sam da mogu da igram preko bola, čak sam protiv OFK Bačke u kupu izdržao 90 minuta, da bi na pregledom ultrazvukom lekari ustanovili problem, posle čega je rešeno da pauziram.

Proces oporavka je trajao tri nedelje.

- Preduzeo sam sve što je do mene, svakodnevno bio aktivan, tri, četiri sata provodio u teretani, još tri na terapijama, pa u hiperbaričnoj komori... Plan je da se polako uvodim u proces, zasad treniram individualno, za koji da ću sa ekipo.

RepublikaFoto: Starsport
Ponovo u crno-belom dresu - Miloš Jojić

- Naporno je gledati sa strane. Tu si, a ne možeš da pomogneš saigračima. Ako izuzmemo utakmicu u Nišu, momci su odradili dobar posao, u poslednje dve utakmice Partizan igra bolje - optimistično je zaključio Miloš Jojić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading