PODRHTAVA "SANTIJAGO BERNABEU": Evropa BRUJI - Real dovodi TANDEM moćnih pojačanja na leto!

Autor:

Sport

12.11.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preneli i detalje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Real Madrida

Evropski mediji navode da Real Madrid narednog leta planira dovođenje dva velika pojačanja i to Relinga Halanda iz Borusije Dortmund i Kilijana Mbapea iz PSŽ-a.

– Predsednik Real Madrida želi da izgradi silu koja će ponovo da dominira svetkim fudbalom. Za Martina Odegarda je ovo godina najvea dosad. Prvo je u Real Sosijedadu dokazao da je zaslužio povratak u Madrid, a ada polako prelazi iz igraa za budućnost u igrača za sadašnjost – navodi "As".

Isti list pominje još jednog Norvežanina.

– Temelj novog Reala trebalo bi da čini i Erling Haland, ubojiti golgeter Borusije Dortmund koji je tek napunio 2o godina.  On je prioritet za dovođenje i Florentino Perez ga što pre želi  u klubu. Real Madrid će konkurenciju za dovođenje Halanda imati u Mančester junajtedu, ali čelnici kluba uvereni su kako mogu da dogovore taj posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Haland

Očekuje se još jedna bomba na stadionu “Santjago Bernabeu”.

– Real je akciju dovođenja Mbapea pokrenuo s maksimalnom diskrecijom, strpljenjem i odlučnošću. Zbog važnosti transferalično je vodi predsednik Perez. Ne želi da mu se ponovi leto 2017. kada je Monaku kao poslednju ponudu za Mbapea dao 120 miliona, da bi onda PSŽ licitirao sve do 180 miliona evra – navodi "Eurosport".

Odegard, Haland i Mbape. Trio budućih uspeha Real Madrida. Bar je u to ubeđen Florentino Peres.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading