PO PREPORUCI LJUBIMCA DELIJA: Španski velikan KUPUJE na "Marakani"!

Autor:

Sport

11.11.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poučeni iskustvom sa Urošem Račićem, Valensija kreće u "lov" na Zvezdinog bisera.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Račić

Mladi krilni fudbaler Andrija Radulović Crvene zvezde bi mogao da bude igrač koji će dobro napuniti kasu srpskog šampiona.

Radulović je jedna od prvih želja tog španskog kluba za prelazni rok narednog leta koji forsira potiku dovođenja mladih i talentovih igrača, a zatim njihovo razigravanje na velikoj sceni.

Andrija Radulović (18) je već debitovao za seniorski tim Crvene zvezde. Prethodne sezone je bio iznenađenje Dejana Stankovića, igrao je i važne mečeve poput derbija, a sledećeg leta bi mogao da bude zvezda prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Radulović

Još pre nekoliko meseci se pominjalo da su za Zvezdinog bisera zainteresovani Šalke, Bolonja i Milan, a Valensija je sada iskočila u prvi plan.

Nije poznato koliko je novca Valensija spremna da izdvoji, ali crveno-beli sigurno očekuju višemilionski transfer jednog od najtalentovanijih igrača u svojoj omladinskoj školi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading