PREDRAG MIJATOVIĆ ZA REPUBLIKA.RS: Srbija je KADRA za EVRO!

Autor:

Sport

11.11.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović smatra da je reprezentacija Srbije favorit u meču decenije protiv Škota, koji vodi na Evrpsko prvenstvo, što je apostrofirao u izavi za naš portal.

Predrag Mijatović

Srbija je na kontinentalnom takmičenju poslednji put igrala 2000. godine kada je u Belgiji i Holandiji pod nazivom Savezna Republika Jugoslavija osvojila sedmo mesto. U četvrtfinalu doživela je težak poraz od "Lala" (6:1).

Predrag Mijatović smatra da Srbija ne sme da propusti ovu šansu.

- Lično mislim da je reprezentacija kadra za plasman na EVRO. Igra se samo jedna utakmica, ali nekada treba imati i dozu sreće u ovakvim mečevima. Plasman na kontinentalno takmičenje posle 20 godina značiće za celokupni srpki fudbal i afirmaciju postojećeg fudbaskog kadra- rekao je Mijatović za "Republika.rs".

 

Srbija će u četvrtak od 20.45 na praznom stadionu "Rajko Mitić" dočekati selekciju Škotske. "Orlovi" 20 godina čekaju na EP, dok Škoti čak 22 godine čekaju da se njihova selekcija plasira na neko veliko takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan Zgrozeni

07.11.2022 18:16

Jadnik dolazi iz plemena koje nije razvilo nacionalnu svest. Zato kazem pleme a ne nacija. Srbi su kada je to konjukturno. Ako u Srbiji ne dobiju direktorsko mesto, postanu zestoke ustase (kao Drljevic). Crnogorci su kada misle da mogu da izmuzu EU i NATO. O njima najbolje govori cinjenica da sopstvenu zemlju nazivaju latinski "Monte Negro". Dan kada su resili da nas oslobode "bratskog zagrljaja" u Srbiji treba da se slavi kao Dan oslobodjenja. Pleme divljacko.

Srbijo Bela kuco

07.11.2022 19:34

@Ivan Zgrozeni - Bili su i Jugosloveni kada su Srbiju pod komandom srbozdera Broza oslobadjali od Srba (Djilas i Jovo Kapicic).