EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Deki poslao MOĆNU poruku "Orlovima" pred Škotsku!

Autor:

Sport

11.11.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg aktuelnog srpskog šampiona puca od optimizma.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20:45 časova dočekuje Škotsku u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, a šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković izrazio je optimizam pred "meč decenije" koji očekuje "orlove".

- Verujem u uspeh reprezentacije protiv Škotske. Optimizam je obaveza svih nas koji volimo Srbiju. Srećno, momci! - poručio je Stanković za "Republiku".

Podsetimo, Srbija i Škotska su se poslednji put sastali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Naša selekcija je, pod dirigentskom palicom selektora Siniše Mihajlovića, u Novom Sadu trijumfovala sa 2:0, dok je u Glazgovu odigran susret bez golova. O istoriji međusobnih duela Srbije i Škotske, detaljnije možete pročitati OVDE.

Naša reprezentacija juri prvi plasman na kontinentalni šampionat nakon 20 godina, kada je deklasirana u četvrtfinalu od domaćina Holandije (6:1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading