JOKANOVIĆ SELEKTOR SRBIJE? U slučaju NEUSPEHA protiv Škota, SVE JE MOGUĆE!

Autor:

Sport

11.11.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana, Fulama i Votforda Slaviša Jokanović gostovao je u emisiji "Sportlight", gde je, među ostalim, govorio i o potencijalnom pozivu da postane selektor Srbije.

Slaviša Jokanović odlično se pokazao u Engleskoj, pa bi mogao da završi na klupi Srbije u slučaju da se ne plasiramo na EP

Dobro znamo da Srbiji u četvrtak sledi ključan okršaj sa Škotskom u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, ali se mnogi pitaju šta će sa našom selekcijom biti u slučaju neuspeha.

Teško je breme očekivanja koje raste 20 godina, pa bi Ljubiša Tumbaković u slučaju poraza mogao da ostane bez trenerske fotelje. 

Popularni "Jokan" je izjavio da on nikada zvanično nije dobio poziv iz saveza, nego da je uglavnom o tome čitao iz novina, ali želju da se na toj poziciji nađe nimalo ne krije.

 

 

 

- Trenutno sam tu gde jesam, ali za dve godine, ko zna, možda se nešto i promeni. Nikada nisam bio pozvan zvanično, uglavnom su preko medijia "isprobavali" taktiku. Trenutno Srbija ima dobrog selektora, ali ja nikada nisam rekao da ne bih voleo da budem na tom mestu - istakao je Slaviša Jokanović, čime je potpalio vatru koju njegovi obožavaoci šire još od odlaska Mladena Krstajića sa selektorskom mesta posle debakla na Mundijalu u Rusiji.

Ipak, treba biti strpljiv, pošto Tumbaković ima dosta toga da pruži, a ukoliko Srbiju vrati na EP, nema dileme da će posao biti njegov još dugo vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading