(VIDEO) PARTIZAN IZ KECA U DVOJKU: Saša Ilić iz penala i Jovanović doneli pobedu crno-belima

Autor:

Sport

05.11.2017

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pobedili su u Šapcu ekipu Mačve 3:1 u meču 16. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Partizana u Šapcu

Mačva je povela u 37. minutu golom Lazarevića. Partizan je izjednačio u 54. minutu pogotkom Tavambe. Crno-beli su poveli u 85. minutu golom Saše Ilića iz penala, a konačan rezultat postavio je Jovanović u 89. minutu.

Partizan je drugi na tabeli sa 39 bodova, dok je Mačva 11. sa 16.

Crno-beli će u narednom kolu gostovati Javoru, a Mačva će ići na noge Zemunu.

RepublikaFoto: Starsport



Mačva je bolje ušla u meč, a domaći su za dva minuta propustili dve velike prilike. Prvo je u 8. minutu Gemović sam izašao ispred gola Partizana, a Stojković je krajnjim naporom izbacio loptu u korner. Mačva je potom izvela korner, a Protić je glavom šutirao preko gola.

Partizan je prvu ozbiljniju priliku imao u 13. minutu. Tošić je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, a lopta je završila tik pored gola.

Mačva je povela u 37. minutu. Matić je poveo kontranapad, a onda ga je Everton faulirao na oko 20 metara od gola. Brazilac je dobio žuti karton, a Lazarević je savladao Stojkovića.

Partizan je u 41. minutu propustio veliku šansu. Tavamba je izašao sam ispred golmana Mačve, a onda je oklevao, otišao u stranu, šutirao, a odbrana domaćeg tima je loptu izbacila u korner.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

Fudbaleri Partizana nisu odmah otišli u svlačionicu, već su došli do tribine sa navijačima. Posle razgovora sa Grobarima otišli su u svlačionicu.

Mačva je krenula ofanzivnije u drugom poluvremenu, a izjednačenje Partizanu doneo je Tavamba u 54. minutu.

Partizan je poveo u 85. minutu. Prethodno je u kaznenom prostoru Mačve oboren Pantić. Sudija je pokazao na belu tačku, a usledili su žestoki protesti igrača i navijača Mačve. Međutim, promene odluke nije bilo. Saša Ilić je bio precizan sa 11 metara. 

Konačan rezultat postavio je Jovanović u 89. minutu.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading