Imaju protivnici "Orlova" svoje Premijerligaše, ALI OVOG NEMAJU: Neverovatni napadač Srbije BOLJI OD SVIH ŠKOTA ZAJEDNO!

Autor:

Sport

11.11.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i Škotska igraju možda najbitniji meč u poslednjih 20 godina za našu selekciju u četvrtak, a informacija koju vam donosimo uliće vam pozudanje u ekipu Ljubiše Tumbakovića.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije imaće značajnu prednost u napadu protiv ekipe Stiva Klarka

"Orlovi" se uveliko spremaju za rat u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, a statistika pred ovaj meč našim reprezentativcima definitivno daje vetar u leđa.

Obe reprezentacije dugo čekaju plasman na Evropsko prvenstvo, a Srbija je favorit na ovom meču i to ne samo zbog domaćeg terena. 

Selektor Ljubiša Tumbaković na raspolaganju ima sjajan tim, ali napadački sektor zaista nam je svetske klase.

 

Situacija kod našeg protivnika potpuno je drugačija.

Škoti se vrlo često muče sa realizacijom na svojim mečevima, a sada će biti bez pomoći igrača koji je postigao poslednjih pet golova u grupnoj fazi ovog izdanja Lige nacija, Džejmsa Foresta. Neće biti ni jedinog napadača koji ima dvocifren broj golova u nacionalnom timu, veterana Stivena Nejsmita. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Škotske biće bez najboljeg strelca u Ligi nacija Džejmsa Foresta protiv Srbije

Sa druge strane, Srbija u svojim redovima pored Jovića i Vlahovića ima Aleksandra Mitrovića, koji sa 36 golova u nacionalnom dresu do svoje 26. godine apsolutno pretenduje na titulu najbolje strelca u dresu Srbije. 

Štaviše, "Mitrogolu" fali samo dva pogotka kako bi prestigao bezvremenog Milana Galića, Sava Miloševića i Blagoja "Mošu" Marjanovića na pozicijama ispred sebe.

RepublikaFoto: Starsport
Popularni "Mitrogol" zasigurno će biti najbolji strelac ikada u dresu "Orlova", pošto mu fali još dva gola da prestigne Galića, Miloševića, pa čak i Mošu Marjanovića!

Sa druge strane svi škotski fudbaleri su zajedno postigli 24 pogotka za nacionalni tim. 

Od svih pozvanih za ovaj meč najefikasniji je vezista Aston Vile Džoš Mekgin sa 7 golova, a najubojitiji napadač je Lei Grifits sa tek 4 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading