POTRES NA "MARAKANI": Povratak iz Serije A? Bivši igrač Zvezde ŽELI nazad!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

10.11.2020

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Rajko Mitić" na meču Crvena zvezda - Slovan

Mladi reprezentativac Srbije u fudbaler Verone Ivan Ilić rekao je za "Maxbetsport" da želi da se u nekom trenutku svoje karijere vrati u Crvenu zvezdu.

On je sa svojim timom u nedelju uveče remizirao na "San Siru" sa Milanom (2:2), a govorio je o boravku u Seriji A i legendarnom švedskom centarforu Zlatanu Ibrahimoviću.

Srpski vezista je otkrio kako se obreo u gradu Romea i Julije.

– Naravno u izboru je učestvovao Mančester siti. Oni su tražili ekipu u kojoj mogu da nastavim razvoj, trenera koji će pored dobrog rada dati šansu mladim igračima. Kockice su se sklopile i krenuo sam u novu misiju dokazivanja. Nisam se nadao da ću baš od drugog kola da dobijem priliku. Povredio se Veloso, a ja sam ga zamenio i verujem da su zadovoljni ućinkom u Veroni. Ušao sam protiv Juventusa i srećan sam bio kada smo na kraju velikanu uzeli bod. Nastavak priče je usledio dalje i guram dobro - izjavio je Ilić.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Ilić iz perioda dok je nosio crveno-beli dres

On je izneo utiske sa nedeljnog okršaja sa "rosonerima" koje je predvodio Ibra.

– Protiv velikana želiš još više da se pokažeš i guraš iz sve snage da učinak bude dobar. I baš sam bio srećan da je na suprotnoj strani Zlatan Ibrahimović, prava “zver” na terenu. Duplo je od mene stariji, a ima energiju momka i duh pobednika. Nisam menjao dres, već sam ostavio moj za uspomenu, pošto ima natpis ispod grba sa kim smo igrali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović "maši" penal protiv Verone

Ilić je upitan o stanju u Crvenoj zvezdi i eventualnom povratku na stadion "Rajko Mitić".

– Zvezda ima odličan tim, a predvodi ih Stanković, koji može da unapredi ekipu i vidim da ide prema planu. Nadam se da će uspeti da prođu grupu i naredne godine nastave u Ligi Evrope. Došao sam u tim za koji navijam sa 14 godina i ispunio neke snove. Žao mi je što se u crveno-belom dresu nisam potpuno afirmisao, ali nikada se ne zna, mada u bliskoj budućnosti imam druge planove - zaključio je momak, koji je sa bratom Lukom pod ugovorom sa "građanima".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading