SLAVE LAZOVIĆ I VERONA: Serija A odbila žalbu Rome i dodelila pobedu timu iz grada Romea i Julije!

Autor:

Sport

10.11.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud Fudbalskog saveza Italije odbio je žalbu Rome na odluku da se meč protiv Verone registruje sa 3:0 u korist tima Darka Lazovića i Ivana Ilića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Darko Lazović protiv Juventusa

Utakmica kojim su dve ekipe počele novu sezonu u Seriji A završena je 0:0, ali je disciplinska komisija lige tri dana kasnije registrovala pobedom Verone službenim rezultatom pošto je klub iz Rima nastupio sa neregistrovanim igračem.

 

Gvinejski vezista Amadu Dijavara počeo je taj meč, iako nije bio na spisku od 25 prijavljenih igrača koje klub na početku sezone šalje u Fudbalski savez.

Roma je njega ostavila na listi igrača do 22 godine, kako ne bi zauzimao mesto drugim igračima, ali je Dijavara u julu napunio 23 godine tako da više ne ispunjava uslove da bude na toj listi.

Apelacioni sud Fudbalskog saveza Italije je presudio da je žalba Rome bila neosnovana i potvrdio je pobedu Verone od 3:0.

Roma je trenutno četvrta na tabeli Serije A, sa tri boda manje od prvoplasiranog Milana.

Sud Fudbalskog saveza Italije danas je saslušao i žalbu Napolija na odluku da meč protiv Juventusa izgubi službenim rezultatom zbog neodlaska u Torino. Ishod te želbe očekuje se kasnije ove nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading