(VIDEO) MILIČIĆ GRMI NA ENGLEZE: Dočekali su nas kao stoku, a oni pijani povraćaju po ulicama

Autor: Beogradski mediji

Sport

05.11.2017

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje Darko Miličić izjavio je da je ogorčen odnosom Engleza prema navijačima Crvene zvezde, prenose beogradski mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Miličić sa navijačima Zvezde u Londonu

Miličić je bio sa navijačima Zvezde na utakmici 4. kola Lige Evropa protiv Arsenala. On je sa tribina stadiona "Emirati" vodio navijanje.

- Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli - rekao je Miličić i nastavio:

- U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

Arsenal i Crvena zvezda su igrali bez golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading