(FOTO) ŠTA TO BEŠE KORONA? Hiljadu ljudi na fudbalskom meču na jugu Srbije!

Autor:

Sport

09.11.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene sa juga Srbije! Iako u našoj zemlji od početka nove sezone važi zabrana za navijače i to pravilo se poštuje za mečeve Superlige, u nižim rangovima očigledno radi ko šta hoće, bez ikakve kontrole.

RepublikaFoto: facebook.com/SMS dn017
Scena koja je obišla Srbiju

Tako je lokalni derbi devetog kola Pčinjske okružne lige u Trnovcu između domaćeg Trnovca i Lugine iz Bujanovca gledalo više od 1.000 ljudi!

Derbi meč i pobedu Trnovca od 5:1 očigledno je mogao da prati svako ko je hteo. Nije bilo socijalnog distanciranja, a na fotografiji se može videti i da je retko ko nosio masku.

Navijači su se okupili u kop iza gola, a čak su imali i zastavu sa imenom svog kluba i grupe.

U Trnovcu prema poslednjem popisu živi oko 6.700 ljudi, od čega je više od 99 odsto njih albanske nacionalnosti.

Trnovac je pobedom nad Luginom povećao vođstvo na tabeli sa 27 bodova na prvom mestu, osam više od Lugine, koja je na drugom.

 

Zbog koronavirusa situacija u Pčinjskom okrugu je posebno alarmantna poslednjih dana, zbog čega je Krizni štab u više navrata apelovao na ljude da se ponašaju odgovorno, da nose maske, da drže distancu i pridržavaju se svih mera.

Međutim, situacija sa stadiona u Velikom Trnovu može samo da pogorša situaciju u ovom okrugu kada je koronavirus u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading