NOVI ŠAMAR ZA REAL: Het-trik iz penala, poker Račićeve Valensije protiv "kraljevića"!

Autor:

Sport

08.11.2020

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Valensije šokirali su Real Madrid u 9. kolu Lalige pošto su bili bolji sa ubedljivih 4:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valensija - Real Madrid

Real je poveo na ovom meču. Karim Benzema je na ivici šesnaesterca sačekao dodavanje Marsela, namestio se i sjajno pogodio ugao golmana Valensije za 0:1.

A, onda je usledilo ono što je malo ko očekivao.

Lukas Vaskez igra rukom u kaznenom prostoru, sudija je bez dileme odlučio da pokaže na belu tačku, a siguran izvođač je bio Santjago Soler.


Igrao se 43. minut kada je Račić povukao kontru Valensije, dodao na desnu stranu, usledio je centaršut i uklizavanje Varana koji na neverovatan način šalje loptu u svoju mrežu.

 

 

 


Početkom drugog poluvremena ekipa Valensije stiže do trećeg gola. Ovoga puta Marselo pravi faul nad Gomezom u kaznenom prostoru, bilo je diskutabilno, ali je na kraju dosuđen penal koji koristi - Santjago Soler.

I na kraju, 60. minut i još jedno igranje rukom, ovoga puta Serhija Ramosa, sudija je nakon odgledanog snimka pokazao na belu tačku, a loptu je uzeo, ponovo, Santjago Soler. I ovoga puta i više nego siguran, postavio je konačnih 4:1, i tako se upisao u istoriju Lalige sa postignuta 3 penala na jednom meču.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Srpski fudbaler Luka Jović je meč počeo na klupi, dobio priliku u 83. minutu, ali nije imao vremena da je iskoristi. Na drugoj strani ceo meč je odigrao Uroš Račić i pored dobre igre upisao i žuti karton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading