DERBI NIJE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Remi Sitija i Liverpula - De Brujne tragičar!

Autor:

Sport

08.11.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija dočekali su Liverpul u derbiju osmog kola Premijer lige koji je završen nerešenm rezultatom 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siti - Liverpul

Liverpul je krenuo svim snagama napred, već u prvih nekoliko minuta je stvorio izgledne šanse.

Već u 12. minutu "Redsi" stižu dovođstva sa penala posle neopreznog starta Vokera koji je oborio Manea sa leđa. Salah je sigurno izveo najstrožu kaznu, Ederson nije imao šanse. Ovo je ujedno četvrta utakmica zaredom na kojoj Salah postiže gol.

Na izjednačenje se čekalo do 31. minuta. Mnogo prostora je imao De Brujne, on to koristi, pronalazi Žezusa, a Brazilac fenomenalno reaguje, "okreće" Arnolda i probacuje loptu pored desne noge Alisona!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Siti je u 39. minutu tražio penal posle igranja rukom Gomeza, a posle gledanja VAR-a i konsultacije sa kolegama isti je i dosuđen. Odgovornost je preuzeo De Brujne, a onda izveo verovatno najgori jedanaesterac u karijeri i promašio je ceo gol!

U drugom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja. Ritam utakmiceje  potpuno "umrtvljen", Liverpul kao da nije ni pokušavao da napada, a Siti je bio nedovoljno konkretan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading