MURINJO POSLE DUGO VREMENA NA VRHU: Majstor Kejn magičnim trzajem glavom doneo pobedu i prvo mesto Totenhemu!

Autor:

Sport

08.11.2020

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema savladali su na Hotornsu Vest Bromvič Albion sa 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliki majstor... Hari Kejn

Ovim trijumfom ekipa Žozea Murinja, bar na kratko, je preuzela čelnu poziciju Premijer lige.

Sparsi su do pobede stigli daleko teže nego što se očekivalo. VBA je odigrao sjajan meč, ali nije uspeo da stigne do boda.

U prvom poluvremenu viđena je veoma izjednačena borba. Totenhem je bio nešto opasniji na početku meča i najbolji priliku imao je preko Sona, koji je iz izgledne situacije pogodio protivničkog igrača. Kako je odmicalo poluvreme VBA je bio sve bolji, imali su veći posed lopte domaći fudbaleri i nekoliko šansi, ali golova nije bilo.

Totenhem je zaigrao dosta angažovanije u drugom poluvremenu. Kejn, Bejl i Son su propustili nekoliko prilika za gol, dok je VBA takođe pretio. Galager, Dijangana i Grant su imali izuzetne prilike, ali do gola nisu mogli. Lo Selso je potom zamenio Ndombelea, i Sparsi su još više pritisli domaće, što se dodatno uvećalo ulaskom Moure i Vinisijusa.

Upravo je Vinisijus fantastično šutirao, ali je golman Džonston još bolje odbranio. Kad se činilo da će timovi podeliti bodove. Doerti je poslao sjajan centaršut, a Kejn leđima okrenut golu magičnim trzajem glavom prebacio Džonstona i pogodio mrežu Bilićeve ekipe za veliko slavlje Totenhema.

Ovo je bio 150. kol neverovatnog Engleza u Premijer ligi, poduhvat kakav je pre njega imalo samo još devet fudbalera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading