STRAH IM JE VEĆ U OČIMA: Škoti se BAŠ boje Mitrovića!

Autor:

Sport

08.11.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u četvrtak dočekuju Škotsku u baraž meču za plasman na EP.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

"Orlovi" su u polufinalu baraža elimninisali Norvešku (2:1), dok su Škoti do finala stigli preko Izraela nakon penala. Biće ovo meč decenije i za Srbiju i za Škotsku.

Svesni su Škoti da im najveća opasnost preti od Aleksandra Mitrovića. Navode da je za Fulam postigao samo dva gola ove sezoe, ali da rešeta u reprezentaciju za koju je postigao 36 golova na 60 mečeva, sedam više od celog škotskog tima zajedno. Odlilčno zanju s kim će imati posla.

- Igrao sam sa Mitrovićem jednu sezonu u Njukaslu. Broj golova koje je postigao, njegov rekord svegovori - rekao je Grent Henli, reprezentativac Škotske, sada fudbaler Noriča.

- Postizao je golove gde god je igrao, to je njegov zaštitni znak. To nije ništa novo, kada ste na ovom nivou, igrate protiv igrača takvog kvaliteta. Siguran sam da ćemo se dobro pripremiti. Svi znaju kakav je Mitro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading