MOJES UPOZORIO SOLSKJERA: Znam veoma dobro šta ti spremaju!

Autor:

Sport

07.11.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes imao je šta da poruči sadašnjem treneru kluba sa Old Traforda, Oleu Gunaru Solskjeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

I dok Norvežanin govori da on i klub planiraju dugoročnu saradnju, mediji nastavljaju da ga kritikuju nakon dva vezana poraza, od Arsenala u Premijer ligi i istanbulskog Bašakšehira u Ligi šampiona.

Trenutak kad je odbrana Mančester Junajteda zaboravila na napadača turske ekipe Dembu Ba, koji pre prvog gola gotovo sam trči preko celog terena, iznervirala je i klupske legende, te je Pol Skols odbranu Crvenih đavola uporedio sa dečacima od 10 godina, a Patris Evra rekao da protiv Mančester Junajteda svaka ekipa izgleda kao Real ili Barselona.

Mediji su se uoči važne utakmice između Evertona i Mančester Junajteda u subotu, setili Dejvida Mojesa, koji je ranije sedeo na kupi oba tima. On je danas menadžer Vest Hema, a otkaz u Junajtedu dobio je posle samo osam meseci nakon što je 2013. zamenio Aleksa Fergusona i to baš posle poraza od "njegovog" Evertona. Sad bi slično moglo da se dogodi i Norvežaninu.

- Svi treneri su pod pritiskom - rekao je Dejvid Mojes kad su ga novinari pitali da prokomentariše Solšerovu situaciju na Old Trafordu i naglašava:

- Ipak, u Mančester Junajtedu postoji veći pritisak od bilo kojeg kluba na svetu.

Menadžer Vest Hema dodaje da previše dobro zna da će pritisak na Solšera nastaviti da rasti ako Junajted ne počne konstantno da pobeđuje.

- Znamo što će se dogoditi ako ne pobedite dovoljno utakmica - istakao je Dejvid Mojes.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading