KRUNISAN! Savo Milošević ima NOVI posao!

Autor:

Sport

07.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi jedva čekaju da ga vide u novoj ulozi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Partizana Savo Milošević

Savo Milošević (47) zaboravio je na najvažniju sporednu stvar na svetu i potpuno se posvetio poslu pod svetlima reflektora. Bivši trener Partizana i legenda srpskog fudbala pojavio se u šestoj epizodi serije "Srpski junaci srednjeg veka", koja je u petak emitovana na RTS, i to, ni manje ni više, u liku cara Vizantije, koji je Stefanu Lazareviću dodelio titulu despota.

Nekadašnjem napadaču ne stoje loše kruna i nošnja s kraja 14. i iz prve polovine 15. veka, u kojima se mogao videti u drugom ciklusu igrano-dokumentarnog serijala. U seriji se, kao i u prvoj sezoni, prepliće istorijsko, epsko i tradicionalno u pričama o ličnostima koje su odredile sudbinu mnogih naroda i kultura na prostoru Balkana u tom veoma dinamičnom i turbulentnom periodu istorije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Savo Milošević u kostimu

Miloševiću ovo nije prvi put da glumi, s obzirom na to da se bivši strateg crno-belih oprobao u pozorištu. On je takođe bio specijalni gost u predstavi "Otkačene".

- Ne znam kako mi leži gluma, ali mi prija. Oduvek sam bio zaljubljenik u pozorište. Radi se o potpuno drugačijoj vrsti energije od fudbala i sviđa mi se. Pomaže mi da promenim, pre svega, razmišljanja sveta oko sebe. Fudbal je stresan i pod konstantnim sam pritiskom i prijaju mi promene. Ovo je jedna mala anegdota u mom životu, ali će ostati zapisana dok sam živ - rekao je Savo Milošević nakon odigrane uloge na daskama koje život znače.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading