PARTIZAN OKOVAN KORONOM I POVREDAMA: Stanojević GRMI - "Grobari" ne BRINITE, ON će sve da reši!

Autor:

Sport

06.11.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči gostovanja "golubovima".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova gostuju subotičkom Spartaku u okviru 14. kola Superlige Srbije. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević očekuje od Izraelca Bibrasa Natha da preuzme odgovornost u momentu kada je "parni valjak" okovan povredama, ali i mukama sa koronavirusom.

- Specifična je situacija vezana za kovid. Nikad ne znate šta može da vas zadesi. Prilagođavamo se situaciji, imamo dosta igrača u kadru i treba se baviti samo ovima koji mogu da konkurišu za tim - počeo je Stanojević.

- Jedan od aduta na koje Partizan računa pred Spartak je Bibars Natho, koji je podigao formu u odnosu na početak sezone i sve ga više „ima“ na terenu.

- Slažem se sa tim ocenama, Natho je sve bolji na utakmicama i treninzima ove nedelje. Malo smo ga na prethodnom meču približili protivničkom golu, videćemo da tako nešto uradimo i ovog puta. Značilo bi nam dosta da nas pogura njegovim kvalitetom i novijom svežinom.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho, kapiten reprezentacije Izraela

On je izrazio poštovanje prema rivalu iz Subotice.

- Spartak je poslednjih godina u vrhu srpskog fudbala. Gaji ofanzivni stil igre, sa dosta igrača ulazi u završnicu akcija, ubacuju se i bekovi, zadnji vezni... Dobro izgledaju, biće dobra i atraktivna utakmica. Što se tiče Nikolića, drago mi je zbog njega što je napravio transfer, dobro je finansijski prošao, ali mi je drago i što neće igrati protiv nas, jer je fudbaler koji može da napravi razliku na terenu.

Nakon meča sa Spartakom ide nova reprezentativna pauza i novo „osipanje“ igračkog kadra Partizana.

- To mi ovog puta neće biti problem. Prošli put je bio, jer nisam dovoljno poznavao igrače, nismo stigli da se upoznamo. Sada nije problem, naprotiv, drago mi je što idu u reprezentacije, to je normalno, bitno je samo da se vrate zdravi. Očekujem posle pauze da će se vratiti Jojić, da će biti spreman, a Suma će 9. novembra imati kontrolni pregled. Nadam se da će se i Bajbek vratiti ranije u odnosu na prvu prognozu, kao što je bio slučaj sa Banjakom, pa je naš medicinski tim odradio dobar posao - objasnio je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, posle 13 rundi, crno-beli zaostaju devet bodova za liderom Crvenom zvezdom na tabeli Superlige Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading