Klatio se Solskjer, klatio PA PREKLATIO: Upravi Junajteda PREKIPELO, pogledajte KO PREUZIMA "CRVENE ĐAVOLE"!

Autor:

Sport

06.11.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda mogli bi u skorije vreme da dobiju novog trenera, pošto uprava engleskog kluba ima sve manje strpljenja za Olea Gunara Solskjera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester junajted

Norveški stručnjak pretrpeo je čak četiri poraza na prvih devet utakmica Premijer lige i Lige šampiona, tako da je sav respekt koji je imao kod Eda Vudvarda i kompanije prokockao.

Čelnici kluba sada se okreću potrazi za njegovom zamenom, tako da bi jedino čudo moglo da spase čoveka koji je svojevremeno doneo Junajtedu trofej najboljeg u Evropi golom u 92. minutu protiv Bajerna 1999.

Kao zamenu u crvenom delu Mančestera vide bivšeg stratega Totenhema i jednog od najtraženijih menadžera bez angažmana, Maurisija Poketina! 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisijo Poketino ne krije ljubav prema Junajtedu, tako da bi pregovori mogli da budu puka formalnost

Ultra-talentovani Argentinac nije krio želju da jednog dana zauzme klupu koju je toliko godina grejao Ser Aleks Ferguson, pa bi pregovori mogli da budu puka formalnost, osim ako nesposobni Vudvard uspe i to da zezne.

 

Mančester junajted nije izgubio tri od prvih šest utakmica u ligi još od 1989. godine, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Bašekšehira u elitnom evropskom nadmetanju, pa će Poketino u slučaju dolaska imati pune ruke posla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Solskjer jeste istinska legenda kluba, ali rezultati bi mogli da ga koštaju posla

O budućem angažmanu svojevremni kapiten PSŽ-a nije mnogo rekao, osim da mu se raduje.

- I te kako sam spreman da se vratim fudbalu. Meni uopšte ne stvara stres bavljenje nečim što zaista volim, tako da ću bez stresa prići celoj ovoj situaciji. Nadam se da ću početi ponovo da radim uskoro. Znam da je igra teška, ali je neizmerno volim, tako da sam spreman da se suočim sa realnošću - objasnio je Argentinac.

Gde Solskjer stade, ti tamo produži, pa vrati Junajted u vrh svetskog fudbala, gde mu je i mesto!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading