ČUDESNA LIGA EVROPE: Majstor Živković sa dva gola srušio PSV, Totenhem rutinsku u Bugarskoj, petarda Rome!

Autor:

Sport

05.11.2020

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 18:55 odigrao je 12 spektakularnih mečeva u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Fudbaleri PAOK-a deklasirali su na svom terenu PSV posle preokreta sa 4:1. Dvostruki strelac bio je Andrida Živković. 

Holanđani su poveli golom Zahavija sa bele tačke u prvom poluvremenu, ali onda je usledio uragan crno-belih. Živković je prvo asistirao Švabu za gol u 47. minutu, a onda je i sam nedugo potom postigao pogodak za potpuni preokret. Do kraja meča Živković se još jednom upisao u strelce, a pored njega pogodio je i Ciolis. Živko Živković je 90 minuta branio na golu PAOK-a.

Totenhem je lako pobedio Ludogorec sa 3:1. Golove u prvom poluvremenu postigli su Kejn i Moura. U nastavku Kešeru je smanjio na 2:1, ali je Murinjov tim golom Lo Selsa obezbebio šesti bod u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Još jedan srpski fudbaler imao je sjajno veče Filip Stojković je sa dve asistencije prokrčio put Rapidu iz Beča do pobede od 4:3 nad Dandalkom.

Napoli je posle preokreta savladao Rijeku sa 2:1. Domaćin je poveo preko Murića, ali je Deme izjednačio pre kraja poluvremena. Konačan rezultat postavio je Braut autogolom sredinom drugih 45 minuta.

Benfika je sa igračem manje izvukla bod protiv Rendžersa, bilo je 3:3, dok je Sosijedad pobedio AZ Alkmar sa 1:0.

Roma je deklasirala Kluž sa 5:0, a dva gola postigao je Borha Majoral, to su mu bili prvi golovi od dolaska iz Reala. Leverkuzen je u goleadi bio bolji od Hapolea sa 4:2, a Slavija Prag je sa 3:2 savladala Nicu. Sivaspor je na svom terenu sa 1:0 pobedio Karabag.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading