STANKOVIĆ PUCA OD OPTIMIZMA UZ DVA OZBILJNA PROBLEMA PRED GENT: Nemam ništa protiv i da meč gledam uz picu i koka kolu!

Autor:

Sport

04.11.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je poručio da veruje u svoje igrače pred možda i ključni meč u L grupi LE. Stanković je otkrio na koga neće moći da računa protiv Genta.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Još jedna lepa utakmica nas čeka, svesni smo šta nosi i šta može da donose. Pre sedam dana smo napravili dobru uvertiru i spremni smo za Gent. Ritam je paklen i za sada nemamo velikih problema, ali sigurno neću moći da računam na nekoga zbog povreda i zdravlja- počeo je Stanković izlaganje pred novinarima.

On je otkrio da su upitni Veljko Nikolić i Milan Rodić.

- Borimo se da dovedemo Velju na klupu jer je bio sedam dana pod antibioticima zbog prehlade. Još ćemo da vidimo sa Rodićem, urađene su analize i ne želim da risikiram jer ima dosta utakmica do 16. decembra. Gent jeste mnogo važan i dobru ću premeriti pre konačne odluke.

Stanković je zbog isključenja u Nemačkoj propustio meč protiv Slovana, a sada još uvek ništa nije dobio od UEFA.

- Uvek sam sa mojim igračima, bio na klupi ili ne. Zvanično ništa nije stiglo od UEFA. I prošlu utakmicu kao da sam na klupi bio, čuo sam se sa tribina više nego bilo ko. Šalim se... Bitno je da u ovim danima spremimo utakmicu kako treba kako bi momci prenesu sve na teren. Voleo bih da sedim na klupi, ali još ništa nije stiglo. Po tome ćemo se voditi i adaptirati.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Govorio je o kako bi trebalo da izgleda njegov tim.

- Totalno drugačije od Libereca. Fizički je Slovan je mnogo jači, a Gent tehnički. Pristup je isti, držimo nulu i da budemo jaki na lopti i duelu. Moramo da budemo plitki, biće težak posao, Gent ima talentovane igrače, ali igramo na našem terenu i stekli smo mnogo samopouzdanja, šta sve možemo. Ne precenjujemo se, niti potcenjujemo, samo isti pristup mora da bude.

 

Crvena zvezda bi pobedom došla na korak do evropskog proleća.

- Ovo može da bude istorijska utakmica. Svesni smo šta dobijamo pobedom, ali ne treba da bude hazarderski i ludo. Šta može da se desi. Uradićemo sve da dobijemo, svesni smo prilike koje imamo. Ja koji sam realista, reči ću da Gent ostaje na nula, a mi na šest... Sa 55.000 ljudi bilo bi samo "vau", fenomenalno i zato mi je žao. Osećamo da su nam blizu i da nas podržavaju- rekao je Stanković.

Da li bi prihvatio da opet Zvezda pobedi, a da ne bude na klupi, glasilo je jedno od pitanja...

- Nemam problem da budemo i kod tebe kući. Uzmemo picu i koka kolu. Ne pravi izostanak trener toliko ogromnu razliku. Znamo šta smo radili u najavi utakmice, ali da, svakako je bolje da budem pored klupe- obratio se Stanković novinaru.

Utakmica Crvena zvezda – Gent igra se u četvrtak sa početkom u 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading