LACIO U OGROMNOM PROBLEMU: UEFA istražuje Sergejev tim - TROJAC POD LUPOM!

Autor:

Sport

04.11.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Lacio je pod istragom tamošnjeg Fudbalskog saveza zbog potencijalnog kršenja kovid protokola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile

Lacio će u sredu gostovati Zenitu u meču trećeg kola Lige šampiona, a za put u Rusiju od UEFA dozvolu nisu dobili Ćiro Imobile, Lukas Leiva i Tomas Strakoša. Njih trojica nisu igrali ni prošle nedelje protiv Briža, ali su zato nastupili na meču Serije A protiv Torina.

Da li je došlo do neke zabune ili je u pitanju kršenje kovid zdravstvenog protokola to će već utvrditi istraga koju je pokrenuo Fudbalski savez Italije. Kako navodi Gazeta delo Sport kazne za ovaj prekršaj kreću se od novčane do izbacivanja iz lige.

Trojac Lacija - Ćiro Imobile, Lukas Leiva i Tomas Strakoša nisu igrali pre sedam dana protiv Briža zbog pozitivnih testova na koronavirus. Kako su nakon toga dobili negativne testove igrali su protiv Torina u domaćem šampionatu, ali sada se njihovi negativni rezultati i period koji je od njih do nastupa na utakmici prošao stavljaju pod znak pitanja.

 

UEFA nije dozvolila trojici igrača da putuju sa ekipom u Sankt Peterburg, a FS Italije pokrenuo je istragu. Saslušan je predsednik kluba Klaudio Lotito, kao i klupski lekar Ivo Pulčini. FS Italije zatražio je i uvid u rezultate testova koje su igrači imali pred dva sporna meča - sa Brižom i Torinom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading