Kandidat za predsednika Barselone se "IGRA ŽIVOTOM": Ne bih zadržavap Mesija - Siti i dalje vreba priliku!

Autor:

Sport

03.11.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Barseloni ne cvetaju ruže, a mnogi smenu u klubu vide kao prekretnicu. Međutim, svi znaju da je centralna figura Lionel Mesi prema čijem eventualnom ostanku ili odlasku se kuje strategija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Kandidat za predsednika Barselone Pere Rijera izneo je lični stav o budućnosti Lionela Mesija u katalonskom klubu posle završetka tekuće sezone.

- Po mom mišljenju, Mesi bi trebalo da ostane u Barseloni, a ne da bude njena istorija. Njegov odlazak nije dobar ni za koga. Na kraju, Mesi je taj koji određuje svoju budućnost. Čisto sumnjam da želi da napusti Barselonu. Ali ne bih ga zadržavao po svaku cenu ako želi da ode- rekao je Rijera.

On je dodao da neće da daje velika obećanja u izbornoj kampanji.

- Ne bih želeo da obećavam velika imena ukoliko ne mogu da ih dovedem, jer bi to bilo obmanjivanje. Ono što se dešava u Barsi poslednjih godina je dramatično. La Masija nije dovoljno iskorišćenja, a ona je naš DNK- objasnio je Rijera, a ime novog predsednika biće poznato 20. i 21. marta 2021.

 

Argentinac je bio najbliži Sitiju tokom proteklog leta, kada je po svaku cenu želeo da napusti Barselonu. Mesi je po sopstvenom priznanju mislio da je slobodan igrač. Međutim, advokati  i čelnici La Lige su stali na stranu Barselone i predsednika Bartomeua, koji je tvrdio da je Mesi obavezan da odradi još godinu dana ugovora sa Kataloncima. Klauzula za odlazak je iznosila neverovatnih 700 miliona evra.

Međutim, engleski klub će u januaru imati šansu da ponudi predugovor asu Barselone, kako bi obezbedili njegov dolazak na "Etihad", mada mnogi misle da Argantinac nije spreman za taj korak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading